Reservjesus

I ung ålder kallades min mamma Reservjesus (ja, jag skriver jesus med liten bokstav, men jag använder det mer som ett begrepp än som en referens till personen Jesus), och jag kallade mig själv och kallades Kalle Kristus ibland förut. Jag är inte troende men Jesus är min stora idol.. Han var allas vän och vandrade med samhällets utstötta och och älskade dem alla. Människovärde är stort, och det uppmärksammade han på ett sätt som det sällan gjorts tidigare. Jag gillar att besöka kyrkor, har både Jesus, änglar och andra religösa tatueringar, och min lägenhet innehåller både ikoner och kors.. För ibland tycker jag att man kan ta religösa värderingar till sig och fullständigt strunta i om det finns en gud eller ej.. För alla religioners främsta budskap är kärlek till alla.. Det tror jag på..

Tvekamp mellan dryfterier

Om hela världen hade varit underbar hade då drömmar behövts? En fråga som gnager i mig..
Läste nyss en bok av Carl Gustav Jung som teoriserar över att drömmar är en hjälpreda som sorterar och bearbetar drömmar vi har lämnat till morgondagen.. Men om man är helt till frids med sig själv och tankspriddheten är nere på noll procent, drömmer man inte då? Stannar hjärnan upp på natten; når man Nirvana? Var Siddhartha Gautama inne på rätt spår hela tiden? Och kan man isåfall överleva i veckor på enbart smulor? Det skulle isåfall vara till stor hjälp för mig om jag skulle ta och deffa ner mig när våren närmar sig.. Men det är ju ett tag dit så jag kan låta bli och uppnå Nirvana för tillfället och bekymra mig över saker istället.. Mitt största bekymmer kvarstår: Hur ska vi vita spöa Barcelona.. Jag hinner inte själv träna upp mig i sån pass bra form att jag kan ta plats på planen istället för t.ex Coentrão.. Om så vore fallet skulle jag lägga mina 90 kilo bakom en hård axel i ryggen på Dani Alves.. Fråga två som jag ställer mig är: Om jag fick klona en spelare i Brynäs IF och få tillbaks den spelaren till laget, vem skulle jag ta.. Jag har två alternativ: Ove Molin och Henrik Petré. Ena av dom för att han är min absoluta favoritspelare genom tiderna och den andre för att det skulle vara en riktigt otippad högoddsare..

Jag ska med mina bara fingernaglar kravla mig ur denna helvetesgrop..

Real Madrid gick vidare i Copa del Rey mot Malaga, och katten Benzema som har fått otroligt mycket kritik då och då går från klarhet till klarhet.. Love the guy! Och jag har en Spanien-resa inbokad i sommar.
Det tråkiga som har hänt är att jag fortsätter att vara drygt sjuk.. Först spökade min jävla höft.. Troligtvis sen jag blev påkörd i USA för nåt år sedan.. Sedan så låg inlagd på sjukhus för magfanskapet under julen.. Och nu är jag grymt förkyld på det, så att jag får ont i lederna.. Två olika termometrar visar 36 grader, men dom måste ljuga..
Det dryga med att vara sjuk, förutom faktumet att man mår piss och är, ja sjuk, så kan jag inte gymma.. Precis när jag var på väg att nå min fysiska toppform..
Jag får ju dock mycket tid över till att se en massa bra film och fotboll och sådant skoj istället, under dom få timmar jag inte är på jobbet då.. Idag så jag på Eyes Wide Shut som är min absoluta favoritfilm (har till och med en tatuering med ett motiv från den) och på Roma-Fiorentina på tv. Usch vad jag skulle vilja ha tillbaka Gago i Real, han känns som en Guti fast utan finessen och frisyren. Mycket bättre än Khedira iallafall.. Sen så åt jag god hajmal i kokosmjölk alá Kalle, mycket gott..
Apropå ingenting så är jag med i Vem Vet Mest på SVT den tredje april..
Nu ska jag glo på lite CSI innan jag somnar..

RSS 2.0